Skip to main content
2022Centrul de Informare al ONU

Lecție publică susținută de coordonatorului Rezident ONU în Moldova, Dl Simon SPRINGET — “Împreună spre un viitor mai sustenabil”

By 23 апреля, 2024No Comments

La data de 24 octombrie, curent, Universitatea Liberă Internațională din Moldova a fost onorată de vizita Coordonatorului Rezident ONU în Moldova, Dl Simon SPRINGET, desfășurând o lecție publică la Centrul de informare ONU ULIM cu genericul “Împreună spre un viitor mai sustenabil.”

La deschiderea evenimentului, cu cuvânt de bun venit și salut către public, a venit Dna Valentina CIUMACENCO, dr., conf. univ., Prorector pentru Relații Internaționale ULIM.

Dnul Simon SPRINGETT a remarcat, prin discuții cu studenții, cele 17 obiective ONU, valorile și principiile Cartei ONU, inclusiv, a evidențiat activitatea agenților ONU în Moldova.

Lecția s-a încheiat cu un quiz interactiv, live, via Slido, unde studenții și-au putut testa cunoștințele privind ONU, iar cei mai activi și ingenioși au fost premiați cu cadouri simbolice din partea ONU Moldova.

Ne bucurăm că am reușit să găzduim startul celebrării Zilei Națiunilor Unite în Republica Moldova în cadrul Centrului de informare ONU ULIM. Aducem mulțumiri invitaților pentru informațiile utile și interesante pe care am reușit să le descoperim în cadrul acestei lecții. Completează, cu siguranță, bagajul cunoștințelor avute despre ONU și activitatea sa în Moldova.

Leave a Reply