Skip to main content

În data de 7 Martie, a avut loc inaugurarea Campaniei în Sprijinul Absolventului de Succes, Ediția 2024. Campania are ca scop oferirea resurselor și oportunităților necesare studenților pentru a naviga cu succes procesul de absolvire.

Ceremonia s-a deschis cu un discurs din partea Doamnei Cerneauscaite Irina, Director Departamentul Informaţional Biblioteconomic ULIM, în care a informat studenții despre scopurile campaniei, evenimentele care vor avea loc și sfaturi pentru formarea unei cariere de succes, menționând faptul că «Cunoașterea este o comoară a unui om înțelept»

De asemenea, Doamna Zinaida Gribincea , drd., Facultatea Științe Sociale și ale Educației — ULIM, a realizat un training cu genericul «Cum se scrie o lucrare științifică de nota 10?». Studenții au primit informații cruciale referitor la etapele și modurile scrierii unei teze, sfaturi despre cum să evite procastinarea și cum să treacă peste dificultăți.

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de întrebări despre întreg procesul de scriere și prezentare a unei lucrări științifice, oferind păreri și experiențe personale.

Vă încurajăm să urmăriți pagina noastră pentru a nu rata evenimentele ce urmează să aibă loc în perioada de 07 Martie — 14 Iunie!

Programul trainingurilor: „Cum elaborez o teză de nota 10”

Leave a Reply