Skip to main content
În data de 14 martie, Departamentul Informaţional Biblioteconomic ULIM a fost gazda unui eveniment special, organizat de către doamna Laura Sajter, profesoră de limba maghiară la ULIM — Universitatea Liberă Internaţională din Moldova. Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Ungariei, a fost organizată o proiecție de film în limba maghiară, subtitrată în limba engleză, pentru a celebra cultura și tradițiile acestui frumos popor.
Evenimentul a adunat o audiență variată de studenți și profesori de la Facultatea Limbi Străine, pasionați de cultura maghiară și de cinematografie. Proiecția filmului în limba maghiară a oferit participanților oportunitatea de a experimenta și aprecia bogăția limbii și a artei cinematografice maghiare.
Filmul selectat pentru proiecție a fost ales cu grijă pentru a reflecta diversitatea și profunzimea culturii maghiare, oferind în același timp un cadru accesibil prin subtitrarea în limba engleză. Această inițiativă a facilitat dialogul intercultural și a promovat înțelegerea și aprecierea reciproca între diferitele comunități lingvistice și culturale. În calitate de organizator al evenimentului, doamna Laura Sajter merită recunoașterea noastră pentru eforturile depuse în promovarea diversității culturale și a dialogului intercultural în cadrul #ULIM.
www.facebook.com/ulim.md

Leave a Reply