Skip to main content
      Ești tânăr, entuziast și inspirat încât te simți în stare să miști munții din loc? Ești cel care poate lua decizii ce pot influența viitorul european? Dacă ți-am spune că îți oferim șansa să te încerci în rol de politician, te-ai aventura să fii parte a unei experiențe autentice ce ți-o poate oferi doar instituțiile europene?
Participă la „Model European Union Moldova” și află cum se iau deciziile la Bruxelles. Vei dezbate propuneri legislative reale de pe agenda marilor politicieni, vei negocia și vei găsi soluții.
„Model EU Moldova” este o simulare a Parlamentului European. Dacă vrei să afli mai multe, accesează link-ul: https://eu4moldova.eu/
„Model EU Moldova” este organizat cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, în cadrul proiectului „EU4Youth: Implicarea și Abilitarea Tinerilor”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei, în colaborare cu programul EU NEIGHBOURS east și Consiliul Național al Tineretului din Moldova. Evenimentul are loc în contextul Anului European al Competențelor, pentru a stimula tinerii să se implice în procesul decizional.
Puteți să vă înregistrați aici: https://eu4moldova.eu/ro/model-european-union-moldova/

Leave a Reply