Skip to main content
     Concursul de discursuri motivaționale, pe tema “Drepturile omului în Republica Moldova din perspectiva țării cu statut de candidat de aderare la UE» s-a încheiat în mod oficial prin ceremonia de înmânare a certificatelor de participare și premiilor, din partea Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.
    Acest eveniment reprezintă o ocazie unică de a recunoaște și aprecia contribuția activă a studenților la promovarea drepturilor omului.
Locul I — Alexandru Efros, Facultatea de Drept, Anul III;
— Locul II -Ilie Ursan, Facultatea Limbi Străine, Relații Internaționale și Jurnalism, Anul I;
— Locul III — Colina Samanati, Facultatea Limbi Străine, Relații Internaționale și Jurnalism, Anul I.
Mențiuni Speciale — Daniela Țurcan, Arina Volcovschi și Țurcan Valeria, Facultatea Limbi Străine, Relații Internaționale și Jurnalism, Anul II.
    Domnul Ghenadie Cojocaru, Coordonator al Rețelei Centrelor de Informare UE și Euro Cluburilor, StratCom, a adus doar cuvinte de laude și de mulțumire tuturor studenților care au participat.
    La rândul său, Coordonatorul Centrului de Informare UE ULIM, Doamna Larisa Patlis a ținut un scurt discurs în care și-a arătat aprecierea pentru eforturile depuse de studenți în promovarea drepturilor omului, iar Directorul DIB, Doamna Irina Cerneauscaite a venit, de asemenea, cu laude și aprecieri.
    Doamna Larisa Patlis vine cu un mesaj către membrii CI UE ULIM: «Această campanie și anul aniversar al Centrului s-a încheiat cu succes, fiind pline de activități captivante. Astfel, a luat sfârșit și misiunea mea în calitate de Coordonator al Centrului de Informare UE ULIM. Doresc ca Centrul să aibă parte de decenii pline de evenimente memorabile.»
    Totodată, Proiectul StratCom a oferit Doamnei Larisa Patlis o scrisoare de gratitudine pentru munca și efortul oferit la dezvoltarea CI UE ULIM și pentru implimentarea a numeroase proiecte.
www.facebook.com/dib.ulim

Leave a Reply