Skip to main content

La data de 14 Noiembrie, curent, în cadrul Centrului de Informare UE ULIM, a avut loc Sesiunea de Informare privind oferta academică pentru anul de studii 2024-2025 la Colegiul Europei.

Reprezentanții Colegiului Europei (College of Europe) din Polonia au informat studenții despre detalii referitor la programele de studii postuniversitare, condiţiile de admitere și bursele oferite pentru studenţii din Republica Moldova.

College of Europe (www.coleurope.eu) este cel mai vechi institut postuniversitar de studii europene, cu campusuri în Bruges, Belgia și Natolin (Varșovia), Polonia. Studenții din Republica Moldova care aplică la College of Europe pot beneficia de studii postuniversitare finanțate de bursele Politicii europene de vecinătate (care acoperă costul integral al studiilor) pentru ambele campusuri. Mai mult, studenții care aplică la College of Europe din Natolin pot beneficia de burse pentru Istorie sau pentru Jurnalism, precum și de bursele oferite de programul EU4YOUTH — fiecare dintre acestea acoperă integral costul studiilor pentru studenții din Republica Moldova.

www.facebook.com/dib.ulim

Leave a Reply